Rüyada eve giren kedi görmek

Rüyada eve giren kedi görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hataların telafi edileceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada eve giren kedi gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada evde kedi beslemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada evde siyah kedi görmek gün sayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada kediyi eve sokmamak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada evde beyaz kedi görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada evi kedi bastığını görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına tabir olunur.

Rüyada evde kara kedi görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ev kedisi görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments