Rüyada kediyi eve sokmamak

Rüyada kediyi eve sokmamak zahmete ve derde düşeceğine, zorlukların günden güne artacağına, istediği projeleri yapamayacağına, artık daha dikkatli davranacağına, muradına eremeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kediyi eve sokmamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada evde kedi ve fare görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde dolaşan kedi görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada eve giren kedi görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi eve almamak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulur.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına inanılır.

Rüyada evde kara kedi görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Rüyada evde birçok kedi görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments