Rüyada eve gelin almak

Rüyada eve gelin almak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada eve gelin almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada gelin evi hazırlamak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden gelin çıkmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret eder.

Rüyada evden gelin çıktığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada gelin evi görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve gelin getirmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada gelin evi düzmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Rüyada yeni gelin evi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada eve gelin almak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments