Rüyada evde maymun görmek

Rüyada evde maymun görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada evde maymun gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada evde maymun görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada eve maymun girdiğini görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Rüyada evde maymun beslemek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada maymun saldırısına uğramak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada maymun bebek görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet eder.

Rüyada maymunun kovaladığını görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymunlarla oynamak eğlenceli ortamlara gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kafes içinde maymun görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments