Rüyada maymun saldırısına uğramak

Rüyada maymun saldırısına uğramak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada maymun saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada maymun saldırısına uğramak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada filin saldırısına uğramak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek saldırısına uğramak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada domuzun saldırısına uğramak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından saldırıya uğramak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments