Rüyada evde mahsur kalmak

Rüyada evde mahsur kalmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, mallarının da hayırlı olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalettir.

Rüyada evde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada bir evde mahsur kalmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde mahsur kalmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yolda mahsur kalmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda mahsur kalmak kendisini işine veremeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada denizde mahsur kalmak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada mahsur kalmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda mahsur kalmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Rüyada adada mahsur kalmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments