Rüyada anneyi korumak

Rüyada anneyi korumak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada anneyi korumak gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada anneyi korumak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işaret eder.

Rüyada annesini korumak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeği korumak kafasını toparlayamayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bebeği korumak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, daha fazla gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada civcivleri korumak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada kardeşlerini korumak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi korumak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu korumak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments