Rüyada anneyi hasta görmek

Rüyada anneyi hasta görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Rüyada anneyi hasta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada anne baba hasta görmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini ağır hasta görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölen annesinin hasta olduğunu görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi hasta görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına yorulur.

Rüyada anne babasını hasta görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenizi hasta görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, batıl amele işaret eder.

Rüyada annemi çok hasta görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annemi hasta görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments