Rüyada ev içinde güvercin görmek

Rüyada ev içinde güvercin görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada ev içinde güvercin gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada ev içinde güvercin görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercinler görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evde güvercin yakalamak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada eve güvercin girdiğini görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments