Rüyada almanyaya taşınmak

Rüyada almanyaya taşınmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada almanyaya taşınmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Rüyada almanyaya taşınmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak parasını dikkatli harcayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Rüyada kabenin taşındığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada bahçeli bir eve taşınmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Rüyada villaya taşınmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments