Rüyada etrafa su dökmek

Rüyada etrafa su dökmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada etrafa su dökmek gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada etrafa su dökmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Rüyada etrafı su bastığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kabenin etrafında su görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada evin etrafında su görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla etrafı yıkamak kafasına göre birini bulacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada etrafında balık görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa kaka yapmak parasını dikkatli harcayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada evin etrafında çamur görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments