Rüyada etli kemik görmek

Rüyada etli kemik görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada etli kemik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada kemikli et görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek sorunlarının çözüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Rüyada kemiksiz et görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemikli et yemek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemikli et kaynatmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli kemik görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments