Rüyada kemikli et yemek

Rüyada kemikli et yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, canın sıkılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kemikli et yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada kemikli et yemeği görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemikli et yemek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eti kemikten ayırmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemikten et sıyırmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada et kemik görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kemikli et pişirmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalettir.

Rüyada kemiksiz et görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments