Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Rüyada çiğ kemikli et görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış kemikli et görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalettir.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemikli et kaynatmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, dinine bağlı kalacağına yorulur.

Rüyada eti kemiğinden ayırmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada et ve kemik görmek kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kemikli et yemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments