Rüyada et suyu görmek

Rüyada et suyu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada et suyu gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada et suyu görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada et suyu yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eti suya atmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada suyu hareket ettirmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde et görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulur.

Rüyada su ikram edilmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada et suyu içmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada su ikram edildiğini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, evine bereket geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments