Rüyada eski yüzük takmak

Rüyada eski yüzük takmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada eski yüzük takmak gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada eski yüzük takmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, yalnız hissetmeye tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski altın yüzük takmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, lüks, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada işlemeli yüzük takmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çift yüzük takmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments