Rüyada eski yüzüğünü takmak

Rüyada eski yüzüğünü takmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski altın yüzük takmak kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski yüzük takmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kelebekli yüzük takmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments