Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, gelirinin artacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, canın sıkılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak yaşamının tazeleneceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle uyumak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle beraber uyumak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle birlikte uyumak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin uyuduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, en tepkedeki kimse olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments