Rüyada telefonla mesajlaşmak

Rüyada telefonla mesajlaşmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, dualarının gerçekleşeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak çok karlı yatırımlar yapacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, zarar edeceğine inanılır.

Rüyada telefonda mesajlaşmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada erkekle mesajlaşmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments