Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, rızkın genişlemesine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına inanılır.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek yüzünün güleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sıkma börek yemek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini sık sık görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya yorulur.

Rüyada sık sık sevdiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalettir.

Rüyada sık sık tuvalete çıkmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek maddi açıdan ferahlamaya, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments