Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, işlerin düzgün gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili sarılmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sarıldığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments