Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi namaz kılarken görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi namaz kılarken görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini namaz kılarken görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan yaşlı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılarken ağlamak işsizseniz işe gireceğinize, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken köpek görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eda

Rüyamda eski sevgilim ve babası bize geliyordu tanışmaya . Sonrasında babam ve babası birde kendisi namaz kılıyordu. Daha sonra gittiler. Babamda onları istemediğini söylüyordu bana ve ardından eski sevgilimden mesaj geliyordu. Onun babası da bizi istemiyormuş . Rüyamın anlamı nedir ?

Halil

Ben sevdiğim kız tarafından iki defa terkedildikten bir ay sonra istihareye yattım ve sevdiğim kızı gelinlikle namaz kılarken gördüm namazı bittikten sonra yanağından öptüm ve ikimiz çok mutluyduk rüyamın tabiri nedir acaba ?