Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada eski sevgilisini ağlarken görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini ağlarken görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisini ağlayarak görmek işlerin günden güne daha da artacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments