Rüyada eski sevgili ağlarken görmek

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini ağlarken görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisini ağlarken görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini ağlayarak görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek büyük bir sorun oluşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments