Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, darlanacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve ailesini görmek kazancın devamlı olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ve ailesini görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini ve ailesini görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini ailesini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin ailesini görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments