Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek işlerin devam edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments