Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, keyifli sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek işlere nazar değeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments