Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek çalıştığına değeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinizin sizi öptüğünü görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size taş attığını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada birinin sizden hoşlandığını görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments