Rüyada sevdiğinden özür dilemek

Rüyada sevdiğinden özür dilemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden özür dilemek gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden özür dilemek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, şeref ve rütbeye inanılır.

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin özür dilediğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin özür dilediğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada başbakandan özür dilemek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada birinden özür dilemek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ölüden özür dilemek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments