Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, isteklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, saygınlığına leke sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments