Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kendini yiyip bitireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments