Rüyada eski sevgiliden hediye almak

Rüyada eski sevgiliden hediye almak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek sıkıntıya düşüreceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Rüyada eski eşten hediye almak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eski eşinden hediye almak istediği gibi yaşayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments