Rüyada eski sevgili evlenirken görmek

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili evlenirken gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek anlaşmalardan cayılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evlenirken görmek gelişim içine gireceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments