Rüyada eski oturduğum eve taşınmak

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak büyük bir işin sahibi olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, maddi konuda zayıflayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada oturduğu evden taşınmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada oturduğun evden taşınmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments