Rüyada eski okul arkadaşları görmek

Rüyada eski okul arkadaşları görmek kötü durumlara düşürüleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada eski okul arkadaşları gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaş görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments