Rüyada eski okul arkadaşı görmek

Rüyada eski okul arkadaşı görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, adının yayılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, neşeli bir hayat süreceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaş görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments