Rüyada eski kocayı evlenmiş görmek

Rüyada eski kocayı evlenmiş görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulur.

Rüyada eski kocayı evlenmiş gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Rüyada eski kocayı evlenmiş görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocanın ağladığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocasıyla öpüşmek sık sık alışverişe gidebileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocayla öpüşmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sevinçli haberlere alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada eski kocasının evlendiğini görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments