Rüyada eski kocanı görmek

Rüyada eski kocanı görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocanı gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada eski kocayı görmek kendi işinin patronu olunacağına, rızkın çoğalacağına işarettir.

Rüyada eski kocasının evlendiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen eski kocayı görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski kocanın elini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın eski eşini görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski kocayla konuşmak yaşanan yokluğun biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada kocasının eski karısını görmek elini haramdan uzak tutacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca alamet eder.

Rüyada eski kocanın ağladığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments