Rüyada eski ilkokul öğretmenini görmek

Rüyada eski ilkokul öğretmenini görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ekmeğinin de artacağına, sorunlarının da çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski ilkokul öğretmenini gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Rüyada eski ilkokul öğretmenini görmek güzel günler yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ilkokul arkadaşını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada eski ilkokulunu görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski ilkokul arkadaşlarını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilkokul öğrencisi olmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ilkokulda okuduğunu görmek kazancının günden güne arttıracağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulur.

Rüyada ilkokula yeniden başlamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini ilkokulda görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilinmiyor

3 tane bebek arabanin altında kalıyor ve bende yanlarindayim daha sonra bi adam birini arayip iş çevirip o 3 bebekle bana iftira atıyor ben zaten kimin suçlu olduğunu bildiğim icin takmıyorum fakat arabada 1 tane kız var ve ben bu kıza eziyet edildiğini düşünüp hemen eski ilkokuluma gidiyorum polisi aricakken kapıdan eski ilkokul öğretmenimi görüyorum bana gülümseyip sınıfın kapısı kapatıyor ben tam odaya girip polisi aricakken de bi bakiyorum annem de orda daha sonra ruyam bitiyo

Orhan

Okul bahçeci önünden geçiyorum elimde bir poşet ile geçerken okullun ilk günü olduğunu görüyorum hazır geçiyorum ilk okulu okuduğum öğretmeni mide ziyaret edeyim diye düşünerek okula giriş yapıyorum kapıda bir sandaltede tören üni formalı bir subay oturuyor ardından okula giriş yapıyorum okulun giriş sınıflar önünd 20 30 kadar ilk okul birinci sınıf öğrencisi sınıflara girmeyi bekliyor onların arasından geçip ilk okula ilk başladığım sıfın kapısını çalıyorum ilk okul öğretmenimle selamlaşıyorum bir iskembe çekip kapı tarafında oturuyorum içeride 8 ile 10 ilk okul öğrencisi bir tanesi benim ilk okul okuduğum arkadaşımın oğlu sırtı bana dönük çocuklar bağrışıyor haylazlık yapıyor benee onları izliyorum tebessüm ediyorum sınıfın içi oldukça bakımsız ve çok küçük olması gerektiğindende sınıf öğretmenimle kandinci devretmiş başkası almış diye komuşuyoruz başka bir rüyamda dükkanın yanında ki komşum ile sınava girdiğimi anlatıyorum yine bu okulda o iş yerimdeki komşum ilk okul öğretmenimin oğlu oğluyla yine bir rüyamda bu okula geldiğimizi sımava girdiğimi anlatıyorum sonra müsade istiyerek inşaat malzemesi almaya gideceğimi söylüyorum sınıftan çıkıyorum sonra bir den sınıt tek göz ufak bir yer gibi öylece dudurken Arnavutköy de eviminin oradadı üst arsada kendimi görüyorum bahçeye duvar yaptırcağım diye tuğla çiğento kum alıyorum egin üst kısmında gerçek hayatta müstakil olan bir arsada tek kaltı prafabrik bir yer görüyorum ayırdığım malzemeyi nereye ödeyeceğimi sormak için sınıfa girityoru. Hocam ( Kadın ) soruyorum o tek katlı prafabrik yeri gösteriyor oraya giriyorum kahve tarzı 5 6 kişi var kapınınsağında kasa gibi bir yerde yüzü ışıltılı beyaz saçlı takkeli bie amca var yanında da ben yaşlarda belki 25 28 fiziksel sağlam zihinsel engelli biri var malzeme için dışarıda saydığım 2.300 tl vermek istiyorum fiyar soruyorum sen söyle diyor kaç adet aldın unutuyorum ama ustaya para vermem gerekiyor çekilmiyorum amca kapıdan bizim evi göstereyim diye düşünüp 1.300₺ verip bir hafta sonra 1.000₺ vermeyi düşünüyorum o esnada uyanıyorum. Rica etsem özen gösterip bana anlatırsanız çok sevinirim Allah razı olsun