Rüyada eski ilkokul arkadaşını görmek

Rüyada eski ilkokul arkadaşını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada eski ilkokul arkadaşını gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada eski ilkokul arkadaşlarını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada eski ilkokul arkadaşını görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski ilkokul öğretmenini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski ilkokulunu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ilkokul önlüğü giymek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işarettir.

Rüyada ilkokul öğrencisi olmak huzur getirecek birinin çıkacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada ilkokula gittiğini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilkokula gitmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
D

Rüyamda ilkokul arkadaşlarımla okul çıkışı giderken bir tv evlilik programındaki çift hakkında konuşuyorduk. Ben o çiftin yakışmadığını söyledim. Arkadaşlarımdan biri itiraz ederek yakıştıklarını söyledi. O konuştuğum sevgililerden kız da buradaydı ve gülerek katılmadığını söyledi. Sevgilisini korumuştu. O kişi arkadaşım mıydı yoksa bahsettiğim çiftten o kız mıydı ayırt edemedim. Birlikte iki -ilkokul- arkadaşımla yürümeye başladık ve bir tanıdığımın önünde durup onlar o eve gitmeyi istediler. Ben istemedim. Yanlış anlayıp aileme okul dışında bir yerlerde gezdiğimi söylerler diye geri çekilip yoluma devam ettim. Yalnız olmak ve yolların tenhalığı, yolun uzunluğu gerginleştiriyordu.Onlar benimle gelmediler.

Yolda yürürken eşarbımın altından saçlarım bozulmuştu, beni rahatsız ediyordu. Eşarbımı yapacağım uygun ortamda yoktu. Yürüyordum bir yandan eşarbımı nasıl düzelteceğimi düşünüyordum. Bir eve geçip ev sahibinden rica etmek aklıma gelse de çekindiğimden bunu yapmadım. Bir apartmana girdim. Karşıma merdivenlerden aşağı gelen çocuk çıktı. Ondan etrafı kolaçan edip benim eşarbımı yaparken gözetlemesini istedim. Beni evine davet etti ya da annesini buraya çağıracaktı. Bunu reddettim. İkna olması için de ona para verdim. Yüz on lira vermişim, para iç içe katlı olduğundan sadece on lira verdiğimi sanıyordum. Çocuk parayı gösterince yüz lirayı aldım. Sonra yine yanlışlıkla 60 lira verdim galiba, elli lirayı alıp on lirayı onda bıraktım.

Merdivenlerin aşağısını gösterdi. Oraya inemeyeceğini söyledi. Işıklar yanmıyordu. Tam karanlık değildi ama kasvetli hava vardı. Kimse göremeyeceği için orada inmeyi istiyordum, tereddütlüydüm. Oraya inip baktığımda demir parmaklı bir kapı vardı. İçime sinmese de başka çarem yoktu. Eşarbımı, bonemi çıkardım. Fakat bone çıkardıkça başka boneler çıkıyordu. Birkaç bone taktığımın farkında, değildim. Neden böyle yaptığımı bilmiyordum. Toplu iğne kullanmıyordum, siyah sade yaka iğnesi takıyordum. Toplu iğneyi görmek sinirimi bozdu.

Ne ara geldiğini bilmiyorum, eşarbımı yaparken bir kadın benimle konuşuyordu. Tuhaf bir şey söyledi. Buraya genelde Türkler gelmez. Bunu anlamlandıramazken buradan hemen kurtulmak istiyordum. Bana çocuğun annesinin bir özelliğini övüyordu. Çocuğun annesini karşımda buldum. Kısa boylu tesettürlü bir kadındı. Kadının övgüsü karşısında kısa boylu olmasına şaşırmıştım.

Fadimi cezlan

Rüyamda ilkokulda sesiz sakin bir arkadaşım vardı onunla birlikte Uşak bileti eğitim işin uçak bileti çıktığını veyolçuluk öncesi 3 gün uçağın ertelendiğini sonra yola çıkmak işin sıraya girdiğimizi gişeden adımın varıldığını duydum

İsimsiz

Bir yıl önce rüyalarımda durmadan ilkokul arkadaşlarımı görmeye başladım. Özellekile de içlerinden birisi ama onunla şuana kadar hiç konulmadım veya görüşmedim hatta küçükken hoşlandığım çocuk o değildi. Yanlışta anlaşılmasın her rüyamda görmüyorum. Mesele 10 rüyadan 5 inde o var. Yarı yarıya gibi. Hatta rüyamda onu seviyormuşum oda beni seviyormuş gibi saçma bir durum var. Bazen ise ilkokul arkadaşlarımı, ortaokul, lise arkadaşlarımı görüyorum ama aralarından biri hariç hiç birini sık sık görmüyorum. Cidden canımı sıkmaya başladı. Yorum olarak sıkıntılar dinecek filan yazmışsınız da 1 yıldır nasıl bir sıkıntım var da dinmedi hala merak ediyorum. Şu şekilde umarım kötü bir anlamı yoktur ya da anlamı vardır.