Rüyada eski evin yandığını görmek

Rüyada eski evin yandığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yağmur yağmamasına, duygularının ön plana çıkacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski evin yandığını gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada eski evin yandığını görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada eski evinin yandığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Rüyada bir akrabanın evinin yandığını görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin odasının yandığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin evinin yandığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada komşu evin yandığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının evinin yandığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Çoook guzeli. Yorum. İyi gunler.

Asya

Rüyamda cok sevmedigım dedikodu cu eskı ıs arkadaşımla cekirdek cıtlerken bı anda karsımızda olan eskı harabe ev bı anda yanıyor.Alevını az da olsa goruyor dumanını da farkediyorum. Hayır olur Insallah yorumlardan cok sevınırım. IYI GUNLER