Rüyada eski eşten mektup almak

Rüyada eski eşten mektup almak kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşten mektup almak gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Rüyada eski eşten mektup almak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, insanlara küsüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mektup görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, borcunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments