Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak kötü alışkanlıklarından arınacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak yüzlerin asılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin aldattığını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments