Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, rütbesinin artacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada aşk mektubu yazmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments