Rüyada eski eşin evlendiğini görmek

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek işinde verimsiz olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek adımlarını daha sağlam atacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşiyle evlenmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Rüyada eski eşiyle evlendiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşle evlenmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments