Rüyada sürekli eski eşini görmek

Rüyada sürekli eski eşini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, huzurunun kaçacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, helal lokma yiyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada sürekli eski eşini gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada sürekli eski eşi görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada sürekli eski eşini görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli eşini görmek makamının artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgilini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli eski evini görmek muradın gerçekleşeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments