Rüyada eşin tarafından aldatılmak

Rüyada eşin tarafından aldatılmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, ilerleyemeyeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak makamının yükseleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak fırsatların heba edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada eş tarafından aldatılmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada nişanlısı tarafından aldatılmak zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak gururlandıracak işler yapacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments