Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşımı gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments