Rüyada eski bir erkek arkadaşını görmek

Rüyada eski bir erkek arkadaşını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada eski bir erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada eski erkek sınıf arkadaşını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, can sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşla evlenmek çok hayır duası alacağına, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşının annesini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments