Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak eşlerin ayrılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments